Medlemspub den 4 maj

Den 4 maj 2022 klockan 18:00 bjuder Moderaterna i Vallentuna in till medlemspub i Moderaternas lokal på Tvärvägen 15. Vi kommer att besökas av Caroline Örtholm som är samtalskampanjsansvarig vid…

Den 4 maj 2022 klockan 18:00 bjuder Moderaterna i Vallentuna in till medlemspub i Moderaternas lokal på Tvärvägen 15. Vi kommer att besökas av Caroline Örtholm som är samtalskampanjsansvarig vid Moderaternas riksförbund. Caroline kommer att ge oss hennes bästa tips och trick för att lyckas knacka dörr och ringa väljare. Hon kommer också att visa oss förbundets olika kampanjverktyg och hur vi i Vallentuna kan använda oss av dessa när vi bedriver våra kampanjer.

Med en välfylld bar hoppas vi att så många moderater som möjligt kan komma på medlemspuben. Hör av er till Camilla Blacker Wallinsson (vallentuna@moderaterna.se) om du har svårt att hitta till lokalen. Ingen föranmälan krävs.