Stockholmskonferensen avslutad!

Under helgen har Moderaterna i Vallentuna närvarat på Stockholmskonferensen med 300 moderater från Stockholms län och stad. Det var ett fullspäckat schema med inspirerade föredrag av Ulf Kristersson, Gunnar Strömmer…

Under helgen har Moderaterna i Vallentuna närvarat på Stockholmskonferensen med 300 moderater från Stockholms län och stad. Det var ett fullspäckat schema med inspirerade föredrag av Ulf Kristersson, Gunnar Strömmer och fotbollsdomaren Jens Eriksson som bland annat pratade om att bygga ett lag.

Vi som närvarande tog med oss många bra tips och pepp inför valrörelsen. Nu byter vi regering och får ordning på Sverige!

På bilden: vice valledare Anna Frisell, partisekreterare Gunnar Strömmer, ordförande Cecilia Brändström och valledare Camilla Blacker Wallinsson