Välkommen till öppet stormöte 14/8 kl. 14:00

Vallentunas lantbrukare är livsviktiga för beredskapen. I Vallentuna har Moderaterna redan arbetat med att stärka lantbruket bl.a. genom att köpa in närproducerat till våra skolor och äldreomsorg. Men mer behövs…

Vallentunas lantbrukare är livsviktiga för beredskapen.

I Vallentuna har Moderaterna redan arbetat med att stärka lantbruket bl.a. genom att köpa in närproducerat till våra skolor och äldreomsorg. Men mer behövs göras för att kunna säkerställa en långsiktig hållbarhet för våra bönder!

❗️ Det måste vara enkelt att göra rätt! Därför vill vi se regelförenklingar för våra lantbrukare.
🚜 Håll skatten på en rimlig nivå! Skatten på drivmedel är idag så hög att det svenska lantbruket utsätts för konkurrensnackdelar gentemot övriga länder.

Vi vill därför bjuda in till ett öppet stormöte med Moderaternas landsbygdspolitiska talesperson John Widegren. John är uppvuxen i Östergötland utanför Ödeshög och är utbildad lantmästare. Idag bor John med familjen och två jakthundar på gården Stora Kullen.

Tillsammans med John Widegren kommer även Kommunstyrelsens ordförande och Vallentunamoderaternas toppkandidat Parisa Liljestrand närvara för att svara på frågor om hur vi arbetar för att förbättra för Vallentunas landsbygd.

Moderaterna i Vallentuna anser att det ska löna sig att driva lantbruk i Vallentuna!

 

NU FÅR VI ORDNING PÅ SVERIGES LANTBRUK

Moderaterna i Vallentuna bjuder in till ett öppet stormöte om lantbruks- och landsbygdsfrågor där ni får möjlighet att ställa frågor och lyssna på hur vi i Vallentuna arbetar med dessa frågor och hur vi Moderater nationellt vill göra för att stärka det svenska lantbruket och landsbygden.

Den 14 augusti 2022 kl. 14:00
Orkesta-Lundby 1, 186 94 Vallentuna

Vi bjuder på kaffe och fika. Ingen föranmälan krävs!

 

Läs mer här!