Tack Vallentuna för förtroendet!

Moderaterna i Vallentuna vill tacka för det fortsatta förtroendet. När rösterna nu är räknade står det klart att Alliansen kommer att fortsätta att leda kommunen den kommande mandatperioden och att…

Moderaterna i Vallentuna vill tacka för det fortsatta förtroendet.

När rösterna nu är räknade står det klart att Alliansen kommer att fortsätta att leda kommunen den kommande mandatperioden och att Moderaterna i Vallentuna stärkt sitt mandat med ytterligare två mandat i Kommunfullmäktige. Våra viktigaste prioriteringar framåt är trygghet, skola och den kommunala ekonomin. Oavsett om du har lagt din röst på oss eller något annat parti så kommer att jobba för att alla invånare i Vallentuna ska bo i en trygg kommun med bra skolor och förskolor.
Vill du vara med och påverka den moderata politiken i kommunen? Tveka inte att bli medlem i Moderaterna!